retourneren

Als je een online aankoop wilt retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.  We bieden een volledige terugbetaling voor retour gestuurde items, op voorwaarde dat de geretourneerde producten voldoen aan onze retourcriteria. Helaas kunnen we geen verzendkosten terugbetalen voor gedeeltelijke retourzendingen. Terugbetalingen worden gedaan tegen de prijs die bij de oorspronkelijke aankoop is betaald.

Belangrijk voordat je retourneert:

→ Alle producten moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
→ Alle producten moeten ongebruikt en ongewassen zijn.
→ Alle producten moeten retour gestuurd worden in originele Daily One verpakking.

Retouradres:

Daily One
t.a.v. retouren
Prelaat van den Bergplein 5
5496PH Lithoijen
Nederland

Om items te retourneren of te ruilen, volg je de volgende stappen. 

→ Ga naar ons retourformulier via deze link. Je kunt hiervoor ook inloggen op je account. Volg de stappen die in het formulier worden beschreven.

→ Plaats de item(s) die je wilt retourneren of ruilen in een doos. Gebruik indien mogelijk de originele verpakking opnieuw en sluit het document bij dat bij uw bestelling is geleverd.

→ Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour zenden van de artikelen naar het onderstaande retouradres. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items tijdens het transport. Bewaar je verzendbewijs dus goed totdat we je retournering hebben bevestigd.

→ Zodra we je retournering hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail. Als je een retournering doet, kun je verwachten dat je de terugbetaling ontvangt binnen 10 werkdagen nadat we je retournering hebben verwerkt.

Let op: als het geretourneerde item niet voldoet aan onze retourcriteria, kan de retourzending niet worden goedgekeurd en kunnen we geen terugbetaling bieden.

problemen of klachten

Voordat jouw pakket ons magazijn verlaat, is het volledig gecontroleerd door ons verpakkingsteam. Als je helaas toch een artikel hebt ontvangen beschadigd is, laat het ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling weten via info@daily-one.nl om in aanmerking te komen voor omruiling, terugbetaling of reparatie. Graag ontvangen we hierbij je bestelnummer en een foto om de beschadiging te verduidelijken.