tortoise and hare, sfeerfoto, daily one, baby beddengoed, ledikantdeken, wiegdeken, lakens

Wij zijn Daily One.

Met de focus op functionaliteit en comfort ontwerpt en produceert Daily One beddengoed en verzorgingsproducten voor jouw kleintje. Met het oog op uitstraling, kwaliteit en bewustzijn is onze collectie samengesteld uit tijdloze basics en unieke prints van hoge kwaliteit. Passend bij onze minimalistische filosofie geloven we dat kwaliteit en duurzaamheid beter is voor ons en onze wereld. Precies die kernwaarden maken Daily One de comfortabele en eerlijke keus.

wiegje, wieg, linnengoed, beddengoed, tortoise, schildpad, knitted wiegdeken,
Ledikantdeken, wiegdeken, ledikantlaken, schildpad, haas, baby waskussen, commode

Onze achtergrond is diep geworteld in het functionele, moderne en eigenzinnige Dutch design. Alles wat we doen gebeurt met zorg en aandacht. Maar wel met onze eigentijdse kijk op design; de schoonheid schuilt in de details, combinaties en structuren. Onze prints en producten zijn gebaseerd op originele ideeën, en worden gemaakt met alleen de beste materialen van hoge kwaliteit.

Met duurzame en tijdloze ontwerpen wil Daily One jou helpen om je kindje het comfort te bieden dat het verdiend, zonder in te leveren op de esthetiek van je interieur. Tussen de tijdloze basics en minimalistische prints is er altijd een keus die in jouw interieur past. Hier gaan looks en kwaliteit hand in hand met comfort. Het resultaat mag gezien worden.

Ledikantdeken, wiegdeken, ledikantlaken, schildpad, haas, baby beddengoed, daily one